Aanmelden


- ProBalanz Immuun Control cursus -
 

Aanmelden

- De basiscursus Probalanz programma WellZijn bestaat uit 12 weken met daarin 6 lessen van 2 uur en gemiddeld 4 uur huiswerk per week.

In de cursus komen diverse elementen aan bod, zoals bewegings-/houdingsoefeningen, ademhalingstechnieken, mentale kracht, theorie-uitleg en graduele koude-confrontatie. Juist deze uitgebalanceerde combinatie maakt dit programma ijzersterk en effectief.
Je kunt meer dan je denkt. Buiten je comfortzone maar binnen je grenzen zorgen wij samen voor het hervinden van mogelijkheden.

De kosten voor de cursus zijn 225 euro per persoon, m.u.v. één op één.

- Daarna is de mogelijkheid om aan te haken bij de gevorderde training Probalanz programma Keep up. Deze training helpt met het onderhouden en verdiepen van alle aspecten geleerd in het basiscursus Probalanz programma WellZijn

- De workshop: Een impressie van de cursus laat je kennismaken met de cursus als een soort les vóór de eerste cursusles. De kosten zijn 5,- euro per persoon

Aanmelden voor de cursussen en of workshop kan via onderstaand formulier.

Let op

Deelname aan het Probalanz-programma is op eigen risico, gevoel en gebruik van eigen boerenverstand. Er is geen ruimte voor ego of prestatiedrang tijdens het Probalanz-programma.

Het is tevens van belang om, indien je onder controle staat van een arts, te overleggen met je arts ten aanzien van het blootstellen van koude en ademhaling.

Bij ziektebeelden of gebruik van medicatie, graag vooraf aangeven, zodat de juist passende oefeningen aangeboden kunnen worden. Het Probalanz-programma is geen vervanging voor een medische behandeling.


 

Aanmelden:

Interesse in deelname aan de cursus? Neem contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.